Hlavní obsah
Článek

Není to žádná dovolená, ale opravdu soustředění, které si musejí odmakat. Krásky, které postoupily do finále letošního ročníku Miss Czech Republic, se v pětihvězdičkovém hotelu ve Spojených arabských emirátech na pláži rozhodně nevyvalují. Od rána mají nabitý program, který začíná povinným cvičením.

"Mají na programu focení a natáčení, hlavně medailonků do televize, ale i dalších věcí, jako jsou fashion fotky, fotografie v plavkách, stylingy, výstupy pro naše sociální sítě. Je to mnoho, ale také chceme, aby si dívky užily zemi a místní kulturu, takže byly naplánované výlety do pouště anebo do Dubaje," vypočítala ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34).

Už od rána musejí být dívky upravené a nalíčené, včetně okamžiků, kdy se fotí například v moři a na pláži. "Musejí pochopit, že je to opravdu soustředění, že jsou součástí této organizace, kde musejí vykonávat svoji práci. Je to i součást výběru Miss, takže jsou v soutěži a soutěží," upřesnila.

I když je ředitelka Miss Czech Republic jen o pár let starší než její svěřenkyně, na kamarádšofty se tady nehraje. Nepřichází v úvahu, že by jí dívky tykaly. Totéž i po vyhlášení vítězek. "S těmi, se kterými mám stále platnou smlouvu, si vykáme. Je to z logického důvodu, protože máme pracovní vztah a udržuje to balanc v rámci toho, kdo je šéf," míní Makarenko.

S tou jsme v našem videu probrali také to, jak se mezi mladičkými slečnami sama cítí, například co se týče postavy, kterou už samozřejmě nemá tak dokonalou jako dvacítky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám