Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zpěvačky Madonny (65) Lourdes Leon ve čtvrtek zažila velmi nepříjemný moment, kdy jí byl odepřen vstup na přehlídku Marca Jacobse v New Yorku v prostorách impozantní budovy zbrojnice Park Avenue. Na místo totiž přijela pozdě.

Šestadvacetiletá Lourdes si dala velice záležet na stylovém vzhledu. V džínovém outfitu a vysokých bílých kozačkách vypadala senzačně, ale nakonec se musela odporoučet zpátky do vozidla a odjet z místa pryč. A to i přesto, že se dočkala zastání u jednoho z přihlížejících, který ochrance u vstupu řekl: „Víte, kdo to je?“ Ochranku to ale od rozhodnutí neodradilo. Lourdes totiž dorazila přesně v 18 hodin, kdy už přehlídka začínala. Celou záležitost kdosi natočil na video, které teď koluje i na TikToku.

Před pouhými dvěma lety byla přitom Lourdes tváří značky, konkrétně kolekce na jaro 2021, která oslavovala eklekticismus a individuální přístup k osobitému stylu. Eklekticismus se vyznačuje modely s nestandardními barvami a vzory - neobvyklé barevné kombinace, kontrastní potisky, originální vzory či zajímavé a asymetrické střihy. Lourdes a její účast byla tak očekávaná a žádoucí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám