Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Klára Doležalová (50) je stálicí televizní obrazovky. Nejen před kamerou vypadá půvabná brunetka stále fantasticky a zdá se, že umí pozastavit čas. Jen těžko lze totiž uvěřit, že letos v srpnu oslaví padesátiny, které by jí rozhodně nikdo nehádal.

Klára nemohla chybět na křtu nové knihy Karla Voříška, kde se ujala role nejen kmotry, ale i moderátorky. „Budeme mít výročí, jsme přesně 10 let s Karlem spolu v hlavních zprávách na Primě. Trávíme spolu spoustu času v práci, probíráme vše možné, za ta léta jsme se stali přáteli,“ svěřila se Super.cz Klára Doležalová, která je dvojnásobnou maminkou.

Mladší dcera Mia je v pubertě, starší Natalia už oslavila dvacáté první narozeniny a chodí na vysokou školu. Nás zajímalo, zda některou z nich začneme také vídat na obrazovce a vydají se v máminých šlépějích. „To se nemůžete těšit, u té puberťačky ještě nevím, to se ještě může vyvinout. Ale u té starší určitě ne, tu mluvit před tolika lidmi spíš stresuje. Je na vysoké škole a je spíš knihomol. Já jsem extrovert a ona je spíše introvertní. Studuje mezinárodní obchod, ráda čte a teď je zkouškové období,“ svěřila se moderátorka s tím, že je sama zvědavá, jakým směrem se vydá její mladší dcera. „Bývala akčnější, ale teď když mají školní koncert nebo něco, tak už vidím, jak brzdí a jak se schovává,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám