Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky Miss Czech Republic 2023 ukázaly svá dokonalá těla. 11 dívek bude již v květnu bojovat o titul královny krásy. Do neděle byly na soustředění ve Spojených arabských emirátech, kde se na velkolepé finále připravovaly.

"Natáčíme madailonky do televize, probíhají různá focení, denně mají cvičení, nácviky chůze, mají přednášky od bývalých vítězek. Je toho hodně. Není to pro ně určitě odpočinkový relax," řekla Super.cz během soustředění ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34).

Podívejte se, jak letošní finalistky nejprestižnější soutěže krásy vypadají v plavkách. Soutěžit bude sedm brunetek a čtyři blondýnky. Čtyři dívky mají více jak 180 centimetrů, dvě se pyšní ideálními mírami 90-60-90 a dvě krásky nám přiznaly silikonové poprsí. Ideální míry mají Anna Benešová a Kateřina Mládková, která nám také přiznala, že si nechala upravit vnady. Zcela přírodní není také Nicole Ebnerová.

Reklama

Další články

Načítám