Hlavní obsah
Článek

Ač je to při pohledu na tu nádheru k nevíře, Jennifer Lopez (54) dala k dispozici novým majitelům své kouzelné sídlo o devíti ložnicích a třinácti koupelnách v kalifornském Bel Air. S Benem totiž hledají něco většího... Mohlo by se sice zdát, že jim a jejich pěti dětem, které dohromady mají z předešlých manželství, by měl takový dům s přehledem stačit, ale zřejmě ne.

Ke stejnému kroku se již loni uchýlil i její manžel, který se rozhodl prodat svůj dům ve čtvrti Pacific Palisades.

Ale vraťme se k úchvatnému sídlu Jen, za nějž by zpěvačka ráda inkasovala 42,5 milionů dolarů, v přepočtu tedy 922 milionů korun. Před sedmi lety, kdy jej koupila, za něj přitom zaplatila o poznání méně - 28 milionů dolarů, tedy okolo 607 milionů korun.

A co je vlastně jeho součástí? Samotný dům, jehož interiéry se nesou ve stylu francouzského venkova, má rozlohu 1 115 metrů čtverečních a disponuje devíti ložnicemi, třinácti koupelnami, kinosálem o třiceti místech či plně vybaveným fitness centrem.

Impozantní jsou ale i venkovní prostory, kde se nachází nekonečný bazén, jezírko, amfiteátr pro sto osob či upravené cestičky připomínající turistické stezky. Nechybí pochopitelně ani samostatný dům pro hosty a garáž pro několik aut.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám