Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou Sáru Korbelovou mezi 14 až 16 lety potrápily psychické problémy. Dodnes se občas potýká se stavy úzkosti. Naštěstí je dokáže lépe zvládat. Kristýna, kterou hraje v seriálu, také prochází nelehkým obdobím. A dnes se zase sesype.

Kdysi Sáře (20) pomohl přítel a pak maminka, která dceři našla psycholožku. „Když cítíme, že je něco špatně, vždycky má cenu jít k odborníkovi a nechat si poradit. I když vám ve výsledku řekne, že je to v pohodě,“ sdělila herečka na toto téma Super.cz.

„Znám lidi, co chodí na terapie jen preventivně. Jednou týdně, jednou měsíčně, svěřit se a popovídat si s někým, kdo vás vyslechne a neřekne to dál. Každému pomáhá něco jiného. Někomu stačí si jen zasportovat a pak je v pohodě.“

Její seriálová postava má štěstí na oporu u mámy. I tak řeší s bratrem Adamem, kterého hraje Vojtěch Machuta (26), bydlení, rádi by žili jinde, což už si Kristýna vyzkoušela. Bydlela s přítelem, který ji ale zradil.

Jak to má Sára? Už vylétla z rodného hnízda, nebo užívá služeb mamahotelu? Žije v malinkém studiu a musela se naučit spoustu věcí. Třeba když něco přestane fungovat, smontovat si sama nábytek nebo hospodařit.

„Víc jak rok bydlím sama, což je na jednu stranu super, hodně to třeba zlepšilo vztahy s mámou, se kterou jsme teď kámošky. Ovšem člověku přibydou povinnosti, které za něj najednou nikdo neudělá, jako mýt pravidelně nádobí, uklízet, nakoupit…,“ svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám