Hlavní obsah
Článek

Tři roky po svatbě stále září jako čerstvě zamilovaný pár. Jiří Langmajer (57) se po delší době objevil ve společnosti společně se svou ženou herečkou Adélou Gondíkovou (50). Ta herce doprovodila na slavnostní premiéru jeho nového filmu Ostrov. Oba se od sebe takřka nehnuli ani na krok.

Po příchodu do kina Lucerna se Jiří Langmajer na červeném koberci vyfotil se svou filmovou manželkou Janou Plodkovou, se kterou si spolupráci na snímku režiséra Rudolfa Havlíka nemohl vynachválit.

„Natáčení probíhalo, především díky skvělému štábu, řekl bych až v rodinné atmosféře. Jana je ďábelsky dobrá herečka. Pracovat s ní před kamerou mi připomínalo svojí intenzitou práci na jevišti,“ svěřil se Jiří Langmajer, který dobrodružnou romantickou komedii natáčel v Thajsku.

„Užili jsme si to a moc, místo čekání v karavanu na další klapku jsme se chodili vycachtat do moře a to nejen my, ale celý štáb. To jsou chvíle, které v Česku při natáčení zkrátka nezažijete. A všelijaká havěť k Thajsku zkrátka patří a musím říct, že v tomto ohledu byly naše dámy velmi statečné,“ dodal Jiří Langmajer, který se po focení s filmovým týmem a kolegy naplno věnoval své ženě.

S Adélou Gondíkovou rozdávali úsměvy na všechny strany, neustále se drželi za ruce a nechyběli ani soukromé žertíky a zamilované pohledy. Páru to po letech soužití stále klape a vyzařují skvělou energii, kterou jim lze jen závidět. Ve skvělé náladě byla i dcera Adély Nela Brousková, která si premiéru nemohla nechat ujít.

Reklama

Další články

Načítám