Hlavní obsah
Článek

Sympatická herečka Anna Kadeřávková (26) na sebe upoutala velkou pozornost v závěru loňského roku, kdy se po skončení předávání hudebních cen líbala se synem Veroniky Žilkové (62) Vincentem Navrátilem. Jak nám přiznala, ani trochu ji nemrzí, že se z tohoto večera nevyklubalo nic vážnějšího.

Určitě mě to nemrzí, my jsme spolužáci z konzervatoře, takže my se známe opravdu hodně dlouho,“ svěřila se se smíchem Super.cz.

Od té doby je stále single, ale naplno ji zaměstnává vidina jejího domu, jehož stavba už prý pomalu míří ke konci a tento rok by se kráska mohla stěhovat. „Já to řeším už přes rok a půl a už pomaličku finišujeme, za pár měsíců už by to mělo být hotový. Tak doufám, že to půjde všechno podle plánů, že se ty termíny dodrží a že někdy na podzim, konec podzimu bych měla převzít hotový dům.“

Oblíbená herečka vypadá stále skvěle. A ani pro to nemusí skoro nic dělat. „Já se udržuji fit dobrými geny. Mám naštěstí hrozně dobrou genetiku, moje maminka je nádherná žena, tak doufám, že mě čeká to samé,“ doplnila krásná Anna Kadeřávková, která je celkem z deseti sourozenců.

Reklama

Další články

Načítám