Hlavní obsah
Článek

Tragicky zesnulá Lisa Marie Presley (†54) se prý zoufale snažila zhubnout před letošní sezónou udílení filmových cen. Hojně nominován a ceněn je totiž životopisný snímek Elvis o jejím otci, a tak údajně chtěla vypadat co nejlépe. A dokonce znovu brala opioidy, tvrdí její příbuzní.

Dva měsíce před Zlatými glóby totiž podstoupila liposukci. Díky striktnímu režimu a práškům na hubnutím shodila 22 kilo, uvedli pro TMZ.

Právě na udílení Zlatých glóbů to bylo naposledy, co se Lisa Marie ukázala ve společnosti, pár dní nato utrpěla zástavu srdce a o pár hodin později v nemocnici zemřela. Už na červeném koberci při rozhovoru si někteří všimli, že jediná dcera Elvise Presleyho nebyla ve své kůži.

Presley v minulosti bojovala se závislostí na opioidech, které propadla, když se zotavovala po porodu nejmladších dcer, dvojčat Harper a Finley v roce 2008. V roce 2013 už byla těžce závislá na kokainu a minimálně pětkrát skončila v léčebně.

V posledních letech se nicméně věřilo, že je čistá. S drogami si zahrávala už jako náctiletá, vyzkoušela dle vlastních slov skoro všechno, pomohlo jí nicméně, když se dala ke scientologické církvi.

„Brala jsem všechno kromě houbiček a heroinu. Kokain, sedativa, trávu, alkohol, všechno najednou. Nechápu, jak jsem to mohla vůbec přežít,“ zmínila ve své biografii z roku 2015.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám