Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K dílům Prostřeno! Speciál má co říct i zpěvačka Marie Pojkarová (68), kterou proslavil hit Pejskové se koušou. Super.cz poslala rozsáhlý elaborát, ve kterém natáčecí týden popsala ze svého pohledu. Nebudeme opakovat vše, co se odehrálo, protože to už mohli televizní diváci vidět na obrazovkách, některé momenty bychom ale přece jen vypíchli.

Marii evidentně hnula žlučí zejména Monika Binias (51). To, jak se choval její kamarád Richard Sacher podle svých slov naopak pochopila jako hru, takže to příliš nekomentovala. "V televizi se neobjevilo to, že Monika Binias u stolu rozebírala svoje sexuální začátky a začala tahat rozumy na toto téma také z ostatních aktérů," zaznělo v mailu od Marie Pojkarové. Nejvíc ale rozebrala den, kdy měla sama vařit, ale nakonec jí kvůli otřesu mozku, který si způsobila pádem na ledovce, musela pomáhat kamarádka a zapojila se také její dcera.

"Když jsem zrovna byla na chodbě, přišla za mnou Monika a řekla mi, že jsme letité kamarádky a že doufá, že jí dám zítra hodně bodů. A já odpověděla: "Moniko, tys mi nezavolala deset let, a teď když potřebuješ body, tak jsme najednou velké kamarádky? A když ses dozvěděla, že budu v Prostřeno! Speciál, poslala jsi mi fotku z doby, kdy jsme se spolu jezdily bavit do Solidní jistoty. Když si ty body zasloužíš, tak ti je samozřejmě dám, " popisovala.

"Poté jsme šli všichni do ložnice dívat se na můj nový videoklip k písni Karel. Promítala ho moje dcera Petra. Přišla v roušce, jelikož měla problémy s průduškami. A když ostatním pouštěla klip, řekla mi, ať se jdu taky podívat. Jakmile jsem tam přišla, Monika Binias začala mít hnusné narážky na moji dceru, proč prý má roušku. Petra odpověděla, že nechce, aby od nich něco chytla nebo naopak. A když se Petra přiblížila k televizi, Binias prohlásila, že má velkou prdel a že smrdí. To urazilo Petru a hlavně mě. V tomto okamžiku mi madam Binias úplně vypadla z oka," pokračovala.

Postěžovala si i na Sámera Issu. "Sámerovi vadila i moje vycpaná kočka, která se v roce 2012 zabila pádem z okna a můj přítel Jirka ji následně nechal vycpat, protože ji měl velice rád. Sámer to špatně pochopil a řekl, že je ochránce zvířat a že mi za ni strhne body, vzal to jako záminku," napsala Pojkarová, která zpěváka označila i jako člena týmu, který prý nejvíc taktizoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám