Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký zpěvák Marc Anthony do toho znovu praštil. V sobotu za přítomnosti mnoha hvězdných hostů v čele s Davidem Beckhamem pojal za manželku o tři dekády mladší modelku a americkou reprezentantku v soutěži Miss Universe Nadiu Ferreiru. Obřad se konal v muzeu umění Peréz Art Museum v Miami a pro Anthonyho se jednalo již o čtvrtou svatbu.

Nevěsta zvolila bílé krajkové šaty od běloruské návrhářky Galie Lahav a své havraní vlasy stáhla do elegantního drdolu. V ruce pak držela kytici z orchidejí a nechyběl ani dlouhý závoj.

Ceremoniálem, jehož se účastnila řada celebrit jako David Beckham a jeho syn Cruz, herečka Salma Hayek, hudební skladatel Lin Manuel Miranda, portoričtí zpěváci Luis Fonsi a Daddy Yankee, americký zpěvák Romeo Santos či kolumbijský zpěvák Maluma, vyvrcholil jejich roční vztah. Kdo naopak chyběl, byla zpěvákova exmanželka Jennifer Lopez i jejich čtrnáctiletá dvojčata Max a Emme.

Anthony je proslulý svým šarmem, díky němuž si dokázal získat srdce mnoha krásných žen. Jeho první manželkou byla další bývalá Miss Universe Dayanara Torres, s níž má dva syny. Druhu pak zmiňovaná Lopez a třetí modelka Shannon de Lima. S Ferreirou je oficiálně ve vztahu teprve od loňského února, k zásnubám došlo o tři měsíce později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám