Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší moravskou událost roku, kterou je Ples jako Brno, si nenechala ujít řada známých tváří. Po dvouleté covidové pauze se do gala hodila řada krásných dam, ale i pánů. České celebrity si slavnostní událost nenechaly ujít a na bál do Brna vyrazily nejen se svými polovičkami, ale také s přáteli.

Luxusní ples si nenechala ujít moderátorka Gabriela Partyšová (45), která událost využila k tomu, aby se ve společnosti objevila poprvé po boku svého partnera, podnikatele Igora Faita. „Jsme spolu už nějaký čas. Rozhodně se nechceme schovávat a chodíme rádi do společnosti, takže jsme si tento ples nemohli nechat ujít. Také proto, že jsme oba z Brna, což nás spojuje,“ řekla Super.cz Partyšová. Svou novou drahou polovičkou se na bále pochlubil také bijec Jiří Procházka, který si bál užíval spolu s půvabnou přítelkyní Kristýnou.

Se svou partnerkou na ples vyrazil také herec Miroslav Šimůnek (46), kterému dělala společnost nejen přítelkyně Alice, pár se dobře bavil i ve společnosti herečky Nely Boudové. S kamarádem, kadeřníkem Tomášem Arsovem, na ples dorazila také modelka Taťána Kuchařová (36). A kdo další se na plese v doprovodu své polovičky objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám