Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi věhlasnými módními domy, které se představily na prvním letošním haute-couture týdnu módy v Paříži, nemohl pochopitelně chybět Thierry Mugler. A na přehlídkovém mole se blýskla i rodačka z Litvínova Eva Herzigová (51), která za pár týdnů oslaví jen těžko uvěřitelné jubileum.

Sexy blondýnka, která patřila mezi nejslavnější supermodelky 90. let spolu se Cindy Crawford, Claudií Schiffer, Naomi Campbell, Elle Macpherson a dalšími, proslula mimo jiné legendární reklamou na podprsenky Wonderbra. Kvůli billboardům, na nichž byla vyobrazena Eva pouze v podprsence vedle sloganu Hello Boys, se na silnicích dokonce ve velkém bouralo...

A na čtvrteční módní show bylo jasné, že tato 180 centimetrů vysoká kráska, jež je zároveň trojnásobnou maminkou, má pořád co nabídnout. Přestože byla zahalená od krku až po kotníky, vypadala v černém latexovém modelu jako superhrdinka z marvelovky.

Show už se však bohužel konala bez účasti samotného francouzského návrháře. Thierry Mugler zemřel loni v lednu ve věku 73 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám