Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z největších ozdob luxusního brněnského plesu byla letos Gabriela Partyšová (45). Bál v moravské metropoli odstartoval letošní plesovou sezónu nejen bohatým programem s vybranými lahůdkami, návštěvníci nepřišli ani o krásně oblečené dámy v přepychových róbách.

Moderátorka televize Nova tentokrát zářila ve špercích, z jejichž hodnoty vám půjde hlava kolem. „Jsem moc ráda, že si po dvou letech pauzy z důvodů nám všem jasných opět mohu zatančit v mém rodném městě,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která měla na společenské akci hned několik rolí. „Jsem zde nejen v roli hosta, ale také jako moderátorka pořadu Život ve hvězdách, který uvádím na televizi Nova, a v neposlední řadě mám možnost vynést překrásné šperky Jitky Kudláčkové,“ prozradila Partyšová.

„Během večera jsem měla dvě sady šperků, které jsem vystřídala, a šaty mi ušila návrhářka Zuzana Lešák Černá,“ svěřila se moderátorka, která se ozdobila unikátní zlatou sadou v kubistickém stylu se smaragdy a diamanty v hodnotě 7 499 000.

Blyštivý šperk pak doplnila zlatostříbrným modelem a pozornost fotoaparátů upoutala i tím, že se ve společnosti poprvé objevila po boku svého partnera. „Nechceme se skrývat a jsme rádi, že si můžeme ples užít společně. Těšili jsme se na naše přátele a na vše, co tento úžasný ples v mém rodišti nabízí,“ dodala Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám