Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská televizní hvězda Chanelle Hayes si vysloužila přezdívku královna jo-jo efektu. Shodit a zase přibrat desítky kilogramů jako by jí nečinilo žádné větší potíže a žena, která by jinak po své účasti v britské verzi Big Brothera v roce 2007 upadla v zapomnění jako řada dalších reality hvězdiček, si na hrátkách se svou váhou postavila tak trochu kariéru...

Jenže dnes teprve pětatřicetiletá Chanelle možná nedomyslela zdravotní rizika, kterým svým životním stylem nahrávala. Neustálými váhovými výkyvy dávala pořádně zabrat například svým kloubům a nedávno dokonce přiznala, že jí lékaři sdělili, že má artritidu v obou kyčlích.

Hayes momentálně tráví zimní dovolenou na Tenerife, ale i přesto působí poněkud sklesle. V minulosti Chanelle rovněž uvedla, že ani poté, co se jí v roce 2021 díky tubulizaci žaludku podařilo shodit padesát kilogramů, není se svým tělem zcela spokojená. V poslední době ale vystupovala převážně jako zastánkyně body positivity, tedy přijímání svého těla takového, jaké je.

V plánu měla také absolvovat odstranění přebytečné kůže, ale jak se zdá, zákrok ještě nepodstoupila. Momentálně se ale zaměřila na radikální změnu ve svém životě a věnuje se studiu a přípravám na práci zdravotní sestřičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám