Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani ve středu nebude v pořadu Prostřeno! Speciál klid. Provokatér Richard Sacher, který si jde od prvního dne po krku se zpěvákem Jarem Smejkalem, se rozhodne pro další taktiku. Během návštěvy rodného domu zpěváka se rozhodne, že bude jíst opravdu minimálně.

Většinu jídel tak jen okusí a nechá. Toho si po chvíli začnou všímat nejen ostatní soutěžící, ale i hostitel. „Jak je možné, že všichni ostatní jí a ty nejíš, ani jedno jídlo?“ neudrží se hostitel a do svého „nepřítele“ se u stolu pustí. Richard, kterého už vedle Jara a Sámera Issy (38) má plné zuby i Monika Binias (51), má dost zvláštní výmluvu.

Středeční hostitel Prostřeno! Jaro Smejkal

„Já si doma vezmu rohlík, namažu si tam pravou chorvatskou paštiku, protože český jsou hnusný, a najím se a budu spokojený,“ odpoví novinář a moderátor Richard Sacher. „To už je mimo vesmír a dimenzi. Já nevím, čím je výjimečná chorvatská paštika, on už fakt neví, jak na sebe upozornit,“ okomentuje středeční chování Richarda Sachera, který během večera mimo jiné stihne i pohanit místo, kde se vaří. Prý někde v tramtárii, což se hostitele dotkne.

„Věřím, že kdyby se jelo za někým jiným než za mnou, tak nepadne věta o tom, že musel chudák zvednout tu svoji pr*el a cestovat někam jinam mimo Prahu,“ řekne Jaro Smejkal ve středečním díle Prostřeno! Speciál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám