Hlavní obsah
Článek

Zimní počasí vyměnila za dlouhé pláže a slunění na břehu moře. Vdova po Miloši Formanovi (†86) zabalila kufry a odletěla na dovolenou. Na dámskou jízdu do Karibiku se Martina Formanová (58) vydala se svou kamarádkou, topmodelkou Pavlínou Pořízkovou. (58)

A zatímco Pavlína je na sociálních sítích známá tím, že se ráda chlubí svým oblečeným i odhaleným tělem, na kterém nemá mnohdy opravdu nic, Martina se do odvážných fotek příliš často nepouští. Pod dohledem zkušenější přítelkyně však tentokrát udělala výjimku a předvedla své křivky v plavkách.

„Když jsem odjížděla na dovolenou, tak se mi kočka vyčurala do kufru a pes vyskočil na stůl - zase. Jejich nenápadné poselství bylo jasné,“ svěřila se vtipně Martina s tím, že její mazlíčci z jejího odjezdu příliš nadšení nebyli. Své fanoušky na sociální síti ale potěšila. „Holčí!!!! Tedááá!!! Tak a já přestávám jíst a hned, jak to půjde, začínám cvičit. Doufala jsem, že text pod foto bude “tak taková jsem bývala”. Já nervy z těch voleb!! Brrr!! Grr! Drž palce!!“ napsala Martině Formanové kamarádka a herečka Eva Holubová.

Reklama

Další články

Načítám