Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelingová ikona Gisele Bündchen (43) už dávno nepatří mezi nejvytíženější modelky, ale rozhodně to není tím, že by vyšla z formy. Jde čistě o její vlastní rozhodnutí, jelikož děti jsou u ní na prvním místě a práci si zkrátka pečlivě vybírá. Právě se svými ratolestmi Jackem, Benem a Vivien od rozvodu s jejich tatínkem Tomem Bradym tráví stále více času v Kostarice, kam všichni jezdí jako ‚na chatu‘…

Kromě jejích dětí do svého malého ráje na Zemi často bere i své přátele a jejich potomky, ale mnohdy nechybí ani její pohledný kamarád a trenér bojového umění jiu-jitsu v jedné osobě Joaquim Valente. Není proto divu, že se o něm stále častěji hovoří jako o jejím možném novém partnerovi.

Gisele prý Joaquima obdivuje, důvěřuje mu a je s ním velice často, ale prý spolu nerandí podle ‚tradičního scénáře‘, jak uvedl magazín People s odkazem na zdroj z okolí modelky. „Mají hluboký osobní vztah a on je učitelem jak pro ni, tak pro její děti, ale jestli z toho někdy bude něco víc, to je otázka,“ nechal se slyšet zdroj.

S Joaquimem ji rozhodně pojí velká vášeň pro pohyb všeho druhu a na modelčině postavě je to opravdu znát. Její tělo je vyrýsované a při každém pohybu hraje všemi svaly, což bylo dobře vidět i během nedávného koupání v oceánu při západu slunce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám