Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) se rozhodla, že svým fanouškům zpříjemní chladné lednové počasí několika snímky ze svého soukromí.

Konkrétně se pochlubila statným a zcela nahým tělem svého manžela Josefa Pizingera, kterého cvakla nejen zezadu během otužování v zasněžené zahradě.

„Ze sauny rovnou do sněhu, a pak do bazénu. Já tedy jen do sněhu. Tedy kluci jsou otužilí,“ napsala Vendula k fotografiím.

„Jejda, vy máte hezkého muže, ach ta prdelka,“ vzkázala Pizingerové jedna z fanynek, se kterou další souhlasí. „Váš manžel má top postavu. To je chlap! Nechala jsem se unést,“ napsala další.

Úsměvný komentář zanechal i módní návrhář Osmany Laffita (58). "Konečně nějaká fotka, co stojí za to," uvedl.

Vendula Pizingerová je maminkou dvou synů. Staršího Jakuba, kterého přivedla na svět se zesnulým Karlem Svobodou (†68), a mladšího Pepíčka, který se narodil do manželství s Josefem Pizingerem.

„Můj muž na začátku nevěděl, jestli by děti chtěl. A teď říká, že je to to nejhezčí, co ho kdy potkalo. Narodil se nám krásný zdravý kluk, který je chytrý, šikovný a zatím i hodně rychlý, takže maminku udrží déle v pohybu,“ svěřila se nedávno Vendula Pizingerová v pořadu Superchat.

Reklama

Další články

Načítám