Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem minulého týdne zastihli fotografové na Sunset Plaza v Hollywoodu Leni Klum (18), jak venčí svého psího kamaráda. Doprovod jí dělal neznámý mladý muž, s nímž nejdřív navštívila podnik Earth Bar, odkud si Leni odnesla smoothie, a poté se společně vydali na procházku po městě.

Leni si tentokrát stáhla vlasy do culíku a oblékla se spíš sportovně. Stačilo tedy málo a oproti tomu, jak jsme zvyklí ji vídat na společenských akcích, na jejích sociálních sítích nebo v reklamních kampaních, byla téměř k nepoznání. Ačkoli ji díky slavným rodičům dnes zná už kde kdo, v civilu si tak zřejmě pořád ještě může užívat poměrně nerušeného soukromí.

O sympatickou dceru topmodelky Heidi Klum (50) a zpěváka Seala (61) je poslední dobou skutečně zájem. Poté, co v listopadu s maminkou nafotila kampaň spodního prádla, která vyvolala smíšené reakce, o měsíc později se objevila v kampani známého módního online řetězce.

Před měsícem se také objevila s tatínkem na premiéře hvězdně obsazené komedie Shotgun Wedding v Los Angeles, kde jí to v černých minišatech náramně slušelo. Hlavní role si ve filmu střihli Jennifer Lopez a Josh Duhamel, ale těšit se v něm můžete i na Jennifer Coolidge či Lennyho Kravitze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám