Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá půlka minulého roku byla pro zpěvačku Hanu Křížkovou (66) velmi náročná. Plánovaná operace kyčle se zkomplikovala natolik, že zpěvačka skončila na JIPce a během šesti neděl absolvovala tři operace. Dnes už je naštěstí téměř v pořádku.

Odhodila jsem své francouzské kamarádky, a tak se už snažím chodit bez berlí. Ještě to není tak, jak bych si představovala. Těším se na jaro, že mě to sluníčko hodí někam jinam,“ svěřila se Hana Super.cz.

Během náročného období jí nejvíce pomohli její věrní přátelé. „Musela jsem podstoupit tři operace za sebou. To bylo nejhorší. Mám ale svoje kamarády, kteří mě zocelují svým humorem. Když jsem volala svému kamarádovi, že během šesti neděl půjdu už na třetí operaci, tak mě uklidňoval, že blbější už nebudu,“ smála se zpěvačka.

Jinak se usměvavá stálice českých muzikálů těší, že tento týden dodatečně oslaví své loňské půlkulaté narozeniny a 40 let na scéně. Oslava proběhne formou koncertu v pražském Divadle Hybernia už tuto středu, 25. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám