Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době jsme se viděli s herečkou Simonou Postlerovou, když naskočila do své role v nové nekorektní komedii Vy nejste žena, pane, kterou za ni doposud alternovala kolegyně. Herečka byla po své premiéře ve výborné náladě, těší se i na svoje první vnouče. Vyděsilo nás ale, jak je šíleně hubená.

"Naskočila jsem později, protože jsem zkoušela dvě věci najednou, ještě komedii se Simonou Stašovou. Nebylo by zodpovědné věnovat se oběma, proběhla tam i domácí příprava. Ale moc mě to baví a je mi tady hodně dobře. Dokonce si zazpívám, což už jsem dlouho nedělala, i když jsem zpívala třeba v muzikálu Chicago," svěřila.

Brzy si zazpívá i ukolébavky, protože její dcera Jana čeká miminko. "Strašně se těším na ten nový život, mělo by to být začátkem června," prozradila Postlerová, která v našem videu vyprávěla i vtipnou historku, jak jí své těhotenství dcera oznámila.

Pak jsme se věnovali i její postavě. V tom, že ještě zhubla, jsme se nespletli. "Měsíc a půl, v říjnu a v listopadu, jsem měla postcovidový syndrom, byl v tom i zápal plic. Takže váha mi spadla. Budu si muset dávat víc dortíků," mávla rukou herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám