Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) je na dovolené na Srí Lance velmi šťastná a šťastní jsou určitě i její fanoušci, se kterými často sdílí fotky. Na těch prvních měla ještě plavky, teď už přitvrdila.

Na Srí Lanku odletěla Nela na začátku roku, aby tam čerpala sílu a energii. Později za ní přijela její kamarádka, která jí nejen dělá společnost, ale samozřejmě může pomoci i s focením. Fanouškům nejdříve influencerka ukázala luxusní postavu v plavkách, ke které přidala rozverný příspěvek: „Kokosy na sněhu, teda melouny v moři.“

Postupem času ale ukázala i svůj zadeček a teď zašla ještě dál. Se svou kamarádkou se nejdříve vyfotila na hotelovém pokoji v županech, pod které si obě dámy nevzaly plavky ani spodní prádlo a pak se dokonce Nela nechala vyfotit mokrá ve vaně jen s bílou halenkou, ve které po namočení vypadala jako během soutěže Miss mokré tričko. Fotku sdílela s popiskem: „Luxus mi prostě sluší.“ O moc víc Nela už ukázat nemůže, sociální síť by jí pak také mohla zablokovat účet.

O moc víc už Nela ukázat nemůže.

Nela ale kromě pózování v hotelových resortech podniká i výlety, fotila se například i u známého mostu Nine Arch Bridge. Jak to vypadá, cesta zatím splnila její veškerá očekávání. A ona zase splnila očekávaní svých fanoušků ohledně sexy dovolenkových fotek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám