Hlavní obsah
Článek

Nedávno se Madonna svěřila s tím, že mít ji za maminku je pořádná výzva. A zdá se, že její dcera se toho od ní naučila hodně a jde v jejích šlépějích. Stejně jako ona i Lourdes Leon (26) provokuje a nebojí se odhalit.

Lourdes Leon si vyrazila s kamarádkou, hudebnicí Eartheater do tropů. Zdá se, že jejich cílem se staly Kajmanské ostrovy v Karibiku. A na dovolené si obě děvčata náležitě užívají. Lourdes s fanoušky sdílela fotky, na kterých je jen hodně spoře oděna. Na první fotografii se svou kamarádkou stojí na venkovní terase a z profilu ukazuje postavu v pletených šatech, které jsou vepředu velmi rafinovaně "rozřezané" a odhalují tak velkou část těla.

Lourdes a její kamarádka na dovolené

Ještě více pak Madonnina dcera ukázala na druhém snímku, který její přítelkyně vyfotila v zrcadle. V úsporných šatech jsou Lourdes vidět nejen skoro celá ňadra, ale také spodní prádlo i piercing v pupíku.

Lourdes Leon, kterou má Madonna s bývalým přítelem Carlosem Leonem, má za sebou spoustu kampaní a během propagací oblečení známých značek se nebojí odhalovat. Lola, jak jí říká maminka, ale také zpívá a už má i videoklip, ve kterém také dost šetřila látkou na kostýmy. Klip mimochodem režírovala právě její kamarádka Eartheater.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám