Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Štiková (27) poprvé zareagovala na drsná slova manžela její sestry Ornelly, podnikatele Pepy Kokty. Ten nenechal bez povšimnutí fotografie Charlotte z Playboy párty. Mladá blondýnka zhubla neuvěřitelných šedesát kilogramů.

"Z pěkný holky je ztrhaná šedesátnice. Prostě jsem se zhrozil. Naposled jsem ji viděl v srpnu. To ještě vypadala celkem fajn. Ale tohle je hrůza. Něco je špatně. Musí se sebou něco udělat. Zhubnutí fajn, ale už je to moc. Podívejte na tu vaši fotku. Ztrhaný obličej a prázdný výraz," řekl nám Kokta.

Charlotte je ze slov Kokty a také své sestry, která se k manželovi přidala, v naprostém šoku. "Naprosto nechápu, proč to udělal. Vybrat nejhorší fotku z akce a dát anketu, jestli vypadám na tolik nebo tolik, je strašně smutný," řekla Super.cz Charlotte.

"Dodala bych k tomu ještě jednu věc. Když si člověk projde hubnutím, kde úbytek na váze byl tak velký, tak je naprosto přirozené, že se kůže uvolní. Pak tedy vzniknou vrásky na krku i rukou, takže vypadáte starší," uzavřela s tím, že vše je řešitelné na klinikách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám