Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andie MacDowell (64) se ve středu účastnila přehlídky značky Marc Cain v Berlíně. Pozvání na módní show, kde se představila kolekce na příští podzim a zimu, přijala i její dcera Rainey Qualley. Ta nepochybně zdědila půvab nejen po mamince, která patřila v 80. a 90. letech k nejkrásnějším hollywoodským herečkám a byla rovněž úspěšnou modelkou, ale zároveň po tatínkovi, bývalém modelovi Paulu Qualleym.

V maminčiných šlépějích se ostatně vydala třiatřicetiletá Rainey i o pět let mladší Margaret. Pouze nejstarší syn Justin Qualley si vybral cestu realitního makléře.

Rainey jste mohli vidět například ve filmu Mighty Fine, který byl její prvotinou, či Ultrasound a nově v Shut In. Zahrála si rovněž v seriálu Šílenci z Manhattanu. Úspěšnější je však na poli hudby, kde ji znají fanoušci pod uměleckým jménem Rainsford.

Margaret odstartovala kariéru na přehlídkovém mole, ale záhy se jí začalo dařit i u filmu (Správní chlapi, Sidney Hall, Tenkrát v Hollywoodu, Adam, Můj rok se Salingerem) a také v seriálech (Pozůstalí, Služka nebo Fosse/Verdonová).

Ale co zmiňovaná Andie a její kudrnatá kštice? Ta byla vždy její největší chloubou, a zároveň i poznávacím znamením. A právě vlasy jsou dodnes nejčastějším tématem, které nyní její fanoušci řeší. Herečka se totiž rozhodla ponechat jim šedou barvu a ráda samu sebe označuje jako šedou lišku. A přestože ji v její přirozenosti spousta lidí podporuje, setkává se herečka i s mnohými protichůdnými názory. Andie však své šediny i vrásky zbožňuje a říká, že se cítí naopak sebevědomější než kdy dřív, a dokonce prý i daleko víc randí s muži…

Reklama

Další články

Načítám