Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další díl Výměny manželek byl o něco klidnější než ten předchozí. Rodinné životy si na deset dní vyměnily dvě Terezy. Mladší pár má jedno dítě, druhá rodina má děti čtyři, a právě v této domácnosti bylo postaráno o rozruch.

Rodina se do Výměny přihlásila za účelem zlepšení vztahu, manželé se totiž často hádají. Tereza je závislá na telefonu a její manžel Míra si nedokáže představit den, kdy by nevypil minimálně patnáct piv.

Diváky ale daleko víc šokovalo, že chce jejich patnáctiletá dcera otěhotnět. „Tak v šestnácti chci první dítě,“ řekla Míša, která se postupně vybarvila a byla pořádně drzá i na náhradní matku. Dokonce jí řekla, ať drží hubu. „Ta holka nemá žádnou výchovu. Všechno je tu všem u pr*ele,“ reagovala na Michaelu náhradní maminka Tereza.

Mezi osmi očima tohle téma přirozeně otevřela. Kromě dcer ale našla vroubky i u desetiletého Lumírka, který nejen špatně mluví, ale také byl přistižen při kouření cigaret.

Jak na druhý díl premiérové Výměny manželek reagovali diváci? Překvapivě spíš sympatizují se starší maminkou od čtyř dětí.

„Paní z Havířova mi sedla víc než ta mladá, pipka. Ta tchyně byla na facku, s tou bych vyběhla raz dva. Celkově povedená Výměna, akorát měli k těm puberťákům poslat pořádnou macechu, která by je srovnala do latě,“ napsala jedna z divaček.

„Mně osobně byla sympatičtější starší paní, ač je trochu jednodušší. Ta mladá byla snad horší než ty pubertální holky,“ uvedla další.

„Tereza je super ženská, ta druhá je za mě studená fiflena, která má odpor k dětem. Aby se nedivila, jak bude probíhat puberta u jejího synka,“ podotkla fanynka Výměny manželek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám