Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) měla minulý pátek prodělat „manické zhroucení“ v restauraci v LA. Jeden z fanoušků ji natočil, jak „blábolila“ během večeře s manželem Samem Asgharim, který však na videu není vidět. Spekulovalo se dokonce o tom, že svou ženu opustil a odešel bez ní. Z videa není příliš poznat, co zpěvačka říká, přesto vyvolalo mezi fanoušky poplach. Spears i její manžel popřeli, že by šlo o nějaké zhroucení, Britney nicméně přiznala, že byla trochu opilá a nevypadala zrovna nejlépe.

„Jsem si jistá, že jsem milionům lidí vykouzlila úsměv, když jsem vypadala jako Shrek,“ okomentovala ve vyjádření na sociální síti svůj vzhled zpěvačka.

„I moji přátelé mi to poslali a smáli se. Vím, že jsou média hotová z toho, že jsem se trochu opila v restauraci, sledují mě na každém kroku. Jsem poctěna, že o mně hovoří jako o manické, aspoň tak mohu mluvit o všech špatných věcech, které se mi v životě přihodily,“ pokračovala.

Na závěr poděkovala fanouškům, kteří si dělali starosti, a nabádala je, ať si prohlédnou ty fotografie, na kterých nevypadá nejlépe, a dodala, že ji nudí vůbec se vyjadřovat k takovým věcem.

Obdobně reagoval i zpěvaččin manžel, který vysvětlil, že Britney byla zkrátka jenom naštvaná, že ji někdo točí.

„Lidé jsou až příliš nadšení, když vidí moji ženu, takže ji každý točí a fotí. Ale víte, jak to se slávou je. Musíte si bránit své území. Šel jsem pro auto, abychom odtamtud mohli co nejrychleji vypadnout, ale lidé si mysleli, že jsem odešel bez ní, což není pravda. Takže tak,“ odpověděl reportérovi TMZ, který ho zastavil na ulici Asghari.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám