Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) už od léta září štěstím po boku partnera Josefa Holomáče. Ten je jí po rozchodu s Martinem Stropnickým velkou oporou. I Holomáč aktuálně prochází rozvodem. Ačkoliv se o něm spekulovalo už dříve, manželský pár ho zahájil až nyní, začátkem ledna, jak se rozhodla uvést na pravou míru Martina Holomáčová.

„Chtěla bych informovat o tom, že dne 6. 1. 2023 byla podána žádost o rozvod mé osoby Martiny Holomáčové a mého manžela Josefa Holomáče. Rozvodové řízení je počínaje tímto dnem oficiálně zahájeno,“ napsala Super.cz a dalším redakcím.

Vyvrátila tak tvrzení, že by s Josefem zahájili rozvod dříve. „Podotýkám, že o intimním vztahu mého manžela s paní Žilkovou jsem se dozvěděla až z médií, respektive z sms od svých přátel. Můj manžel nepovažoval za důležité mě o něm předem informovat. První zmínka z jeho strany o tom, že se chce nechat rozvést, padla až v září loňského roku,“ dodala k věci Holomáčová.

Ta už v září kontaktovala média s tvrzením, že je její muž „pouhým milencem“ Žilkové a že o žádném rozvodu nic neví. "Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá,“ napsala tehdy.

Holomáč se ale bránil. "Dovolte, abych reagoval na vyjádření mojí prozatím ještě manželky Martiny. Naše manželství je již více než dva roky nefunkční a v současnosti probíhají právní úkony vedoucí k rozvodu tohoto manželství. Tyto úkony započaly dávno před tím, než jsem se potkal s Veronikou Žilkovou, což mohu i fakticky doložit. Z tohoto důvodu považuji vyjádření mé manželky za účelové a nezakládající se na pravdě,” vyjádřil se tehdy exkluzivně pro Super.cz.

A protože na rozvod už podle všeho opravdu došlo, nezbývá než odloučenému páru popřát, aby proběhl v klidu a bez komplikací, a oba z dvojice se tak mohli šťastně posunout dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám