Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) odletěla začátkem roku na Srí Lanku, kde bude ještě pár týdnů čerpat novou energii a užívat si zasloužený relax. Třešničkou na dortu jsou i očistné procedury, které jsou na Srí Lance vyhlášené.

„Život jako na houpačce? Nahoru, dolu? Ani prd! A pěkně jsem si to tady na ajurvédě potvrdila. Stabilní povaha, stres nevnímám jako problém, ale jako součást života a nehroutím se z něj. Zdravé tělo, zdravý duch. Pozitivní člověk s dobře nastaveným postavením k životu. To vám po osmi dnech řekne skoro devadesátiletá doktorka na ajurvédě, která vás nikdy předtím neviděla, a kření se u toho jak měsíček na hnoji,“ informovala Nela na svém Instagramu.

Zdá se, že je dobře postaráno nejen o vítězku Hotelu Paradise, ale také o její fanoušky, kterým Nela bere dech nejen zážitkovými, ale také provokativními snímky v bikinách, ve kterých vypadá fantasticky.

Svůj pověstný zadeček vyšpulila i během ranního focení v posteli. Netrvalo dlouho, co se v diskuzi pod příspěvkem strhla mela.

"Tohle je stejně nejhezčí zadek českého showbyznysu,“ vzkázala Nele jedna z fanynek, se kterou se mnozí shodují.

„Nelinky zadek mám na nástěnce jako motivaci,“ napsala další. Kdybych měla tak luxusní postavu, tak chodím po světě jen v kalhotkách,“ píší obdivovatelé, pro které je Nela také inspirací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám