Hlavní obsah
Článek

Brazilská topmodelka Gisele Bündchen (43) se po loňském rozvodu s Tomem Bradym (45) věnovala převážně jejich dvěma dětem. Snažila se, aby se třináctiletého Benjamina a desetileté Vivien jejich rozchod dotknul co nejméně. Jak se zdá, pomocnou ruku nabídl i její pohledný instruktor jiu-jitsu Joaquim Valente, s nímž kráska tráví stále více času…

První zvěsti o možném sblížení Gisele s Joaquimem se vyrojily už v listopadu, ale zdroj blízký modelce tyto informace popřel. Modelka s ním však byla o víkendu opět spatřena při běhu v Kostarice, natáčí s ním ale i videa na sociální sítě, a jak se zdá, výborně si trenér rozumí i s jejími dětmi.

Spojuje je zároveň více než jen vášeň ke sportu. Joaquim je totiž stejně jako Gisele původem z Brazílie. V Miami se usídlil až později, společně se svými bratry Pedrem a Guiem zde vede školu jiu-jitsu nazvanou Valente Brothers. S Gisele se údajně znají od roku 2021.

Bündchen vzala své děti a Joaquima na prázdniny do Kostariky již v listopadu. Vlastní zde totiž nemovitost. Dokonce tam v roce 2009 uspořádali s Tomem Bradym oslavu jejich svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám