Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Sára Affašová (29) a Martin Donutil (32) si prošli nejtěžšími životními chvílemi, když přišli o svého milovaného syna, kterému přestalo bít srdíčko krátce před porodem.

„Chci Vám poděkovat za tu velkou vlnu podpory, kterou jsem od Vás dostala. Bohužel, jsou stovky a stovky podobných příběhů a tolik bolesti, která, troufám si říct, se díky tomuhle spolusdílení alespoň trochu rozmělnila. Za každou vaši myšlenku děkuji. Věřím, že nám to s Martinem pomohlo,“ poděkovala Sára všem za podporu, které se jí a Martinovi dostalo.

Po bolestivé tragédii se partneři rozhodli vycestovat do Ameriky, konkrétně New Yorku, který chtěli vždy navštívit. A právě Times Square se stalo páru osudným místem. Martin Donutil tam totiž požádal svou milovanou dnes již snoubenku o ruku.

„No, a ještě v listopadu na Times Square přede mnou Martin poklekl. Budeme se brát,“ oznámila Sára krásnou novinku na Instagramu, kde ji fanoušci zahrnuli gratulacemi.

Reklama

Další články

Načítám