Hlavní obsah
Článek

Dvanáctý ročník taneční show StarDance sice na televizní obrazovky vtrhne až na podzim, ale už teď na povrch prosákla první hvězdná jména, která opanují taneční parket. O sportovcích Vavřinci Hradilkovi (37) a Evě Adamczykové (30), herci Marku Adamczykovi (36) a moderátorce Ivě Kubelkové (46) jsme vás již informovali.

Podle informací Super.cz ze zákulisí České televize se ale diváci mohou těšit i na další velmi zajímavá jména. O titul krále nebo královny tanečního parketu si totiž zatančí i zpěvák Richard Krajčo (46) nebo herečky Ivana Chýlková (60) a Jitka Smutná (72) známá například ze seriálu Ulice, jež typově připomíná Pavlu Tomicovou, která se protančila až do finále StarDance.

Změny nastanou i ve složení hvězdné poroty. Ta by měla být nově tříčlenná a jeden z původních porotců by měl patřit k tanečníkům. Podle zdrojů Super.cz se jedná o porotce Jana Tománka (52). Česká televize jména soutěžících oficiálně zveřejní až na tiskové konferenci v dubnu.

„Do té doby nebudeme žádná jména komentovat,“ informovala Super.cz Johana Turner z PR oddělení České televize. Do samotného začátku StarDance je ostatně ještě dlouhá doba a může se stát celá řada věcí včetně nepředvídatelných zranění. Pokud si ale zmíněné celebrity skutečně ve StarDance zatančí, mají se diváci na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám