Hlavní obsah
Článek

Zatím jste o něm neslyšeli, ale už nyní je jasné, že pětačtyřicetiletý technik Martin Konečný, který už týden bojuje o přežití v reality show Survivor, o sobě dá pořádně vědět. Nemá přátele ani po nich netouží. A za sebou má hodně zvláštní minulost.

Do svých třiceti let byl i díky rodičům členem církve Svědků Jehovových a neměl žádnou sexuální zkušenost. Ve svém životě měl jednu přítelkyni, kvůli které z církve odešel a začal s ní žít, ale ona ho následně opustila.

V pětačtyřiceti se stále cítí být mladý a svobodný, proto se přihlásil do Survivoru, aby si vyzkoušel, zda dokáže obstát v konkurenci mladších soutěžících.

"V reálném životě nemám téměř žádné přátele, protože je ani nepotřebuji. Takovou už mám zkrátka osobnost. Nemám potřebu s někým sdílet, když mě něco trápí, protože mě nikdy nic netrápí. Trápí mě pouze to, co si o mně myslí má matka nebo můj zaměstnavatel. To jsou jediné dvě osoby, u kterých mě zajímá, co si o mně myslí," říká Martin, který má velmi komplikovanou osobnost. V drsné reality show to pozná i řada celebrit, které se show také účastní.

Reklama

Další články

Načítám