Hlavní obsah
Článek

Když minulé úterý vyřkl Austin Butler (32) během své děkovné řeči po získání Zlatého glóbu dojemné vyznání Lise Marii Presley a její mamince Priscille (77), že je bude navždy milovat, obě je rozplakal. Nikdo tou dobou nemohl tušit, že o pouhé dva dny později Lisa Marie odejde na věčnost. V neděli večer se Butler poprvé od nešťastné události objevil na veřejnosti, a to na cenách Critics‘ Choice Awards.

Austin Butler byl nominovaný na cenu Nejlepší herec za ztvárnění Elvise Presleyho ve snímku Elvis. Cenu nakonec nezískal, odnesl si ji Brendan Fraser za snímek Velryba.

Na jednatřicetiletém herci stejně jako na režisérovi snímku Bazi Luhrmannovi bylo znát, že jsou ze skonu Lisy Marie stále smutní. Po natočení snímku si s Lisou i její maminkou vytvořili silné pouto, což Butler v minulosti několikrát zmínil v rozhovorech.

„Mé srdce je naprosto rozpolcené kvůli Riley, Finley, Harper a Priscille po tragické a nečekané ztrátě Lisy Marie. Jsem nesmírně vděčný za čas, kdy jsem měl to štěstí být poblíž jejího jasného světla a navždy si budu vážit tichých chvil, které jsme společně sdíleli. Její vřelost, láska a autentičnost mi navždy zůstanou v paměti,“ uvedl herec v prohlášení pro E! den po její smrti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám