Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) už léta dokazuje, že je věk skutečně pouze číslo. Jedna z nejúspěšnějších českých modelek se odhalování těla nebrání ani měsíc před padesátkou.

Své fanoušky naprosto odzbrojila snímkem ve sportovním úboru, pod který si nevzala podprsenku, a tak světu kromě svého břišního svalstva odhalila také bradavky.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevilo spousty lichotek. „Simono, máte krásné tělo. Jen ho ukazujte, jste inspirací,“ napsala jedna z fanynek.

„Když na to máš, tak to ukaž! Hromady mladších se cpou ve fast foodu a kynou a o takové postavě sní,“ uvedla další. „Vypadáte nádherně, mladý holky vám nesahají ani po kotníky,“ vzkázala sledující.

Simona oslaví padesáté narozeniny již za měsíc. A svůj věk bere stále s nadhledem.

„Je to takový poločas, kdy má člověk čas bilancovat věci, shrnout si a říct si, co jak dělal. Vlastně mě to baví, protože si spoustu věcí uvědomuješ, máš pocit, že chceš něco dělat jinak a už jinak žít. Fakt se ti něco změní a v hlavě se jinak nastaví,“ prozradila nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám