Hlavní obsah
Článek

Shakira (47) bez servítek pokračuje v odvetě za to, že ji opustil dlouholetý partner a otec jejích synů Gerard Piqué (35). Po nedávném uveřejnění písně Out of Your League, kde se navážela do Piquého i jeho nové mladé přítelkyně Clary, je tady další drsný krok kolumbijské hudební ikony.

Ta ve zmiňovaném songu nazpívaném ve španělštině, který trhl dokonce rekord na Youtube za nejsledovanější latinskoamerickou píseň během 24 hodin, zmiňuje i svou ‚tchyni‘. Shakira konkrétně zpívá, že ji fotbalista nechal s dluhy na berňáku a tchyní naproti.

A právě Piquého mamince Montserrat Bernabeu nejspíš patří vzkaz v podobě děsivě vypadající čarodějnice, kterou si zpěvačka vystavila na balkoně své španělské nemovitosti. Fotografie figuríny s křivými kostnatými prsty okamžitě obletěla sociální sítě a lidé se zpěvaččiným krokem nepřestávají bavit.

Nutno podotknout, že fotbalistova maminka zřejmě s jeho novou láskou vychází skvěle. V pátek si Piqué s Clarou a jeho rodiči vyrazili na procházku a zdálo se, že si společné chvíle skutečně užívají. Nebo že by to pro změnu byla odpověď Shakiře, že se jejími útoky nenechají rozhodit?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám