Hlavní obsah
Článek

Je to už osm let, co si Ornella Koktová (31) vzala za manžela podnikatele Josefa Koktu (66), se kterým má tři děti. Letos tak oslavili bronzové výročí svatby.

Krásnou vzpomínkou ze svatby se Ornella podělila i na svém Instagramu. „Dneska slavíme bronzovou svatbu. Jde konkrétně o 8 let od svatby. Abych řekla pravdu, uteklo to jako voda. A ten název ‚bronzová,‘ mám pocit, jako když jde už skoro o zlatou! Tolik jsme toho spolu zvládli. Miluji tě,“ napsala.

„Já jsem na naše výročí původně tak trošku zapomněla. Volala mi to ráno babička, když jsem šla s Quentinem do školy. Jako dárek jsem Pepovi koupila sulc, smál se jako blázen. Tak jsme se i pobavili,“ prozradila Ornella pro Super.cz

Ornella a Josef spolu vychovávají tři děti, ale také spolu tráví každý den většinu času. Přesto nikdy nepoznali vztahovou krizi. Jaké je podle Ornelly tajemství fungujícího vztahu?

„Pro mě je nejlepší mít čistý stůl. Když nás třeba něco rozčílí, tak to nedržíme v sobě. Řekneme si to, vysvětlíme a máme čistý stůl. Komunikujeme spolu o všem, žádné téma pro nás není tabu. Od doby, kdy přišel na svět náš syn Quentinek, jsme spolu pořád a žádnou ponorku jsme neprožili,“ svěřila se Ornella pro Super.cz s tím, že by si přála, aby si čas od času užili krásné společné chvíle i bez dětí.

„Zajeli jsme do kolejí, že na sebe nemáme tolik toho dospělého času bez dětí. Chtěla bych si v tomto roce najít chůvu, protože nemáme babičky ani dědečky. Ta by nám obstarala hlídání, když si spolu budeme chtít někam zajít. Chybí mi mít čas jen pro nás dva. Abych řekla pravdu, tak jsem z toho lítání kolem dětí občas hotová. Ač mi Pepa říká, že je krásné, že v dnešní době mají naše děti pořád oba rodiče,“ podotkla.

"Už jsme si hlídání vyzkoušeli, když jsme byli na horách a chtěli si odskočit na večeři. Děti byly dokonce tak v klidu, že si skoro nevšimly, že jsme odešli. Kdybychom mohli ještě někde přespat, tak by to bylo super,“ řekla Ornella s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám