Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete si na krásnou slečnu z druhé řady Česko Slovensko má Talent Dianu Kalashovou (21) (10)? Dívka, která svým provedením písně Power Of Love naprosto nadchla porotu a kterou Lucie Bílá (57) označila za nejlepší zpěvačku obou ročníků, se mnohonásobné České slavici bohatě odvděčila. Díky Diance Lucie dobyla svět.

Videa s úžasným zpěvem slečny Kalashové totiž doslova obletěla několikrát za sebou planetu a psaly o ní i prestižní evropské a zámořské magazíny. A často se také pídily po tom, kdo je ona zpěvačka, která mimořádně talentované dívence slíbila duet. „Ptalo se nás také hodně lidí z různých zemí světa, zda už si Dianka s Lucií zazpívala. Zatím nebyl čas, ale mají se rády a časem ke společnému zpěvu určitě dojde,“ raduje se maminka Dianky Elmíra Kalashová.

Dianka hned den po Velikonocích oslaví na párty své desáté narozeniny, které měla v sobotu. Čeká ji spousta hudebních dárků, jeden má ale i ona sama pro všechny gratulanty. V Theatro Music clubu v úterý od osmnácti hodin představí svůj první singl Budu snít z připravované desky. Popřát jí přijde mimo jiné kmotr singlu Dalibor Janda, zazpívají třeba Zbyněk Drda nebo Míša Nosková a další. Podle našich informací navíc dostane i dárek, z kterého bude mít velkou radost a který moc zpěváků na světě nemá.

I přes nízký věk má Dianka Kalashová za sebou velké úspěchy. Kromě účasti ve finálové desítce ČS Talentu se objevila i v top patnáctce soutěže New Wave 2011, v které bojovalo na pět tisíc dětí z celého světa. Loni vystupovala i jako host na turné 5Angels. Účastní se řady charitativních projektů jako je slovenské Srdce pro děti. Nejvíc pyšná je ale na své přátelství se světoznámou zpěvačkou Larou Fabian, s kterou se potkala na jednom jevišti a také při natáčení ruského novoročního pořadu Písnička roku.

„Když byla Lara před nedávnem v Praze, chtěla se s Diankou vidět. Bohužel jsme ale zrovna nebyli v Čechách,“ krčí rameny paní Elmíra, která je na Dianku i s manželem Johnnym velmi pyšná.

Reklama

Další články

Načítám