Hlavní obsah
Článek

Marta Dancigerová (32) má sice za sebou více rolí, ale Martou Býčkovou, maminkou jednoho z vyměněných chlapců v seriálu Kukačky, se zapsala do diváckého povědomí nejvýrazněji. Jelikož seriál vstoupí již brzy na obrazovky druhou třináctidílnou sérií, mohou se na herečku opět těšit.

"Už v průběhu natáčení jsme se bavili o tom, že byl ten konec na pokračování tak trochu nachystaný, a návrat byl moc fajn. Trošku jsem se bála, že zapomenu, jak jsem Terezu hrála v první sérii, ale ta herecká paměť pomůže se do toho opět dostat," řekla Super.cz.

Marta Dancingerová je sama maminkou šestiletého syna Antonína, který je v podobném věku jako seriáloví chlapci. Nikdy si ale v rámci role nepředstavovala, že stejný osud jako její postavu mohl potkat i ji samotnou. "Je to o úhlu pohledu. Spíš jsem využila té zkušenosti být rodič a to, že vím, co znamená rodičovská láska, mi spíš v hraní pomáhalo, než abych se týrala představou, jaké by to bylo, kdyby se to stalo mně," svěřila a vyprávěla také, jak se jí hrálo s dětskými herci Viktorem Sekaninou a Theem Schaeferem.

Novou postavou v druhé sérii je postava maminky Martiny postavy. Tu ztvární herečka Jana Kolesárová. "Potkaly jsme se při natáčení podruhé. Poprvé to bylo v seriálu Až po uši, kdy jsem jí nesla kafe. To jsem byla ve druháku na škole," zavzpomínala a probrali jsme i to, zda jí stejně jako nám přijde, že si jsou s kolegyní opravdu podobné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám