Hlavní obsah
Článek

Poslední rozhovor s tragicky zesnulou čtyřiapadesátiletou Lisou Marií Presley učinil pouhé dva dny před jejím úmrtím moderátor televizního pořadu Extra Billy Bush. Stalo se tak na úterním udílení cen Zlatý glóbus v Beverly Hills. Zdálo se, že Lisa mluví pomalu a na dotazy reaguje se zpožděním.

Lisa působila poněkud nejistě, a než začala odpovídat na moderátorovy otázky, řekla svému dlouholetému příteli Jerrymu Schillingovi (80), jenž v tu chvíli stál po jejím boku, že se jej chytí za paži.

Zdálo se, že Lisa hovořila pomalu a nepříliš zřetelně, když reagovala na dotazy týkající se herce Austina Butlera, jehož přišla na akci podpořit i se svou maminkou Priscillou Presley.

Bush na začátku rozhovoru předpověděl ‚báječnou noc pro Elvise‘. Lisa řekla, že v to také doufá a že na zpracování Butlerova výkonu potřebovala pět dní, jelikož byl tak výstižný a autentický.

Presley rovněž uvedla, že Butler vychytal způsob mluvy a vyjadřování jejího otce, aniž by to dělal karikaturním způsobem. „Je tak trochu legrační, jak vtipným způsobem mluvil, ale Austin to opravdu pochopil a ztvárnil tak dokonale, aby to nebylo komické,“ řekla Lisa. Její kamarád Schilling rovněž poznamenal, že Butler skutečně ‚nepřehrával‘.

Moderátor se dál Lisy zeptal, zda žije v Montecitu v Santa Barbaře (které se od začátku týdne potýkalo s obrovskými bouřemi a záplavami, pozn. red.). Lisa uvedla, že tam nežije, ale že je to opravdu hrozné. Rozhovor poté ukončili v momentě, co Butler vstupoval do místnosti a Lisa se k němu zřejmě chtěla připojit.

Lisa zemřela ve čtvrtek jen několik hodin poté, co ji se zástavou srdce převezli do nemocnice. Její smrt následně potvrdila matka Priscilla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám