Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karolína Krézlová (36) 9. ledna odletěla do Dominikánské republiky, kde bude bojovat o přežití v reality show Survivor. Super.cz prozradila, jak se na nejnáročnější reality show připravovala a jaké si dává šance.

"Koukala jsem na minulé řady, na Survivor australský, poslouchala jsem rozhovory s účastníky, kteří tam byli. Vím, že jde hodně o sociální hru. Budu se snažit být nenápadná, nebudu v kategorii extra extrovert nebo extra kočka. To si myslím, že by mohlo fungovat. A vlastně i taková v životě jsem, takže moc o taktizování nejde," řekla Super.cz Krézlová s tím, že její slabinou bude teď jednoznačně fyzička.

Bohužel v posledních týdnech bojovala s nemocí, a tak místo toho, aby si její tělo udělalo zásoby tuku a také se pořádně vymakala ve fitku, ležela doma.

"Snažila jsem se přibrat, ale dostala jsem chřipku, pak střevní chřipku a v ČR navíc ještě došel Endiaron. Mám pět kilo dole. I proto si moc šancí nedávám. Teď před odletem se to snažím dohnat. Ale už je to náročné. Cítím se hodně unavená," vysvětluje.

Z čeho má největší strach? "Nejvíc se bojím sociální hry lidí, že bude někdo v noci chrápat, že se nevyspím. Ale pavouků, havěti, přírody se nebojím, spíš mezilidských vztahů, to ano," dodala modelka a také herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám