Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková (34) dál provokuje svými skvostnými křivkami, které aktuálně vyhřívá na Srí Lance.

Svým fanouškům již poslala pár žhavých pozdravů v bikinách, pro které jako by se narodila. Tentokrát ovšem zašla v odhalování o něco dál, což není u známé blondýnky nic příliš neobvyklého.

Svým příznivcům dopřála pohled na její nahé tělo, zatímco ty nejintimnější partie zakrývá průsvitná košilka. Pro představivost v tomto případě příliš prostoru nezbylo, přesto jde stále o vkusnou fotografii s úsměvnou vzpomínkou, jak Nela informovala.

Vznik takové fotografie se totiž neobešel bez komplikací. „Kopec srandy, písek všude a uplavaná košile. Dnes bylo na pláži poněkud víc místních,“ napsala brněnská podnikatelka s úsměvem. Několik nepovedených záběrů pak sdílela na Instastories.

Na dovolené již Nela není sama, ale ani s partnerem Lukášem. Společnost jí dělá kamarádka, se kterou podstupuje i věhlasné očisty těla, které nejsou procházkou růžovým sadem.

Aktuálně prochází čisticím dnem, který prohání její trávicí systém. „Budeme s*át jako mourovaté. Půjdeme dvacetkrát až třicetkrát na záchod,“ prozradila Nela svým fanouškům s úsměvem. A jak řekla, tak se i stalo, aktuálně prý Nela záchod pro jistotu vůbec neopouští.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám