Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali po projekci jednoho dílu z druhé série seriálu Kukačky, kde hraje jednoho z tatínků vyměněných chlapců, nejprve jsme Marku Adamczykovi (36) osobně poblahopřáli. V září se totiž oženil s přítelkyní, olympioničkou Evou Samkovou (30).

Předpokládali jsme, že po svatbě už bude přemýšlet o zakládání rodiny, takže by pro něj mohlo mít seriálové téma ještě další emocionální rovinu. "Sice jsem se oženil, ale to neznamená, že bychom se hned chystali na nějaké rozšiřování rodiny," prozradil, že s potomky s manželkou nespěchají.

"Ale to téma pro mě bylo vždy důležité, rodinné vztahy jsou zajímavé a citlivé. Takže se nic nezměnilo," vysvětlil a pochvaloval si vlastní rodinné zázemí. "Vždy jsem tam cítil hodně lásky, která pomáhá k tomu, aby se všechny problémy a třenice nějak vyřešily. Čím jsem starší, tím víc si toho cením," svěřil se s tím, že totéž by rád přenesl i do své nové rodiny a více se rozpovídal v našem videu.

Rozebrali jsme i vývoj jeho seriálové postavy oproti první sérii a Marek také pozval diváky k obrazovkám, protože je prý na co se těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám