Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci televize Nova mohli vidět premiérový díl patnácté řady Výměny manželek. A i tentokrát šlo o velmi vyhrocenou podívanou. Pořad představil dva páry, které jsou zcela odlišné.

Už na začátku bylo znát, že problémovějším párem bude ten z Kladna. Konkrétně nezaměstnaný Tomáš a Petra, která je na mateřské. Ti mají potíže nejen s financemi, ale zejména velmi toxickou žárlivostí, která vyplula na povrch během výměnného pobytu.

„Než jsem odjela, tak jsem zjistila, že si s jednou ženou píše. Bojím se už kvůli holkám a nevěřím mu. Je podle mě rád, že tam má novou paní. Dokonce mi říkal, že bude něco zkoušet na náhradní manželku,“ přiznala Petra, které svému muži natolik nevěřila, že pobyt u druhé rodiny ukončila.

A ani mezi osmi očima neprobíhala klidná konverzace. Mariana Petře vytkla nejen její chování, ale také nepořádek v bytě a péči o děti. Velmi překvapená byla, když zjistila, že Tomáš nepracuje už dlouhé čtyři roky, a ne dva týdny, jak tvrdil. Skrz tuhle situaci byla prý Petra několikrát darovat vajíčka, aby měla na živobytí.

„Až přijdou peníze, tak je konec. Najdu si bydlení a rozvedu se, protože s takovým člověkem to nemá cenu,“ řekla ubrečená Petra na závěr.

Později se dokonce zjistilo, že Petra posílala velmi intimní fotky svému žárlivému manželovi skrze telefon náhradního syna ze Slovenska. Ač je vzájemný kontakt zcela zakázaný.

Netrvalo dlouho, co se diváci začali shodovat nad absurdním chováním české rodiny. „Já ten díl viděla, a teda ta blondýna je šílená. Myslí jenom na sebe, chudáci děti. Kopla bych ji do zadku, sebrala děti a nazdar,“ reagovala jedna z divaček.

„Tak tohle byl mazec. Ostuda před celým národem a ani peníze ve finále nedostali,“ napsala další.

„Alespoň je vidět, jak některé rodiny žijí. To byla jedna velká katastrofa a komedie, nejvíce je mi líto dětí,“ píší diváci na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám