Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná moderátorka Inna Puhajková (38) vyrazila začátkem ledna za teplem. Konkrétně do Thajska, odkud svým fanouškům již posílá pozdravy v plavkách, ve kterých vyniká její skvostná postavička.

Do těch ji dokonce nutí místní průvodci. „Pojďme si říct, že ze dneška budu mít hodně svých fotek. Průvodci vám tu nedají pokoj, dokud se prostě nenecháte vyfotit,“ prozradila Inna na svém Instagramu.

Nad příspěvky známé sporťačky se fanoušci rozplývají. Avšak se na světlo dostávají i věční hateři, kteří Inně slunnou dovolenou zdaleka nepřejí.

„Za nic bereš peníze. Moc bych ti přál, abys věděla, co je to život. Prober se z té své bubliny,“ stojí v jednom z nenávistných vzkazů, které moderátorka sdílela na své sociální síti.

Vzkaz ji přirozeně šokoval, hlavu si nad ním ale neláme. „A už jsme zase u té závisti, že? Každý sám svého štěstí strůjce. A vás přejících, normálních a inteligentních lidí, co tu mám, si moc vážím. Děkuji,“ reagovala Inna směrem k rýpalovi, ale také těm, kteří její cestu rádi sledují a podporují.

S jakým doprovodem Inna vyrazila do Thajska je otázkou. Po rozchodu s fotbalistou Petrem Tlustým či Jiřím Rákosníkem se po boku nového partnera neukázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám