Hlavní obsah
Článek

Loni v létě se Hanka Křížková (66) těšila, že své půlkulatiny a 40 let na scéně oslaví ve velkém, s přáteli, kolegy a užije si to. Nečekala však, že plánovaná operace - endoprotéza a následná léčba se protáhne na měsíce. Že se její kamarádi budou bát o její život a že všechno musí zrušit. Má ale štěstí, že je věčná optimistka a dnes má zase chuť do života.

Měla to být jedna operace, které jsem už před tím tři absolvovala. Říkala jsem si, že za dva měsíce budu v pořádku a všechno pojede dál. Člověk míní, ale Pánbůh mění. Nicméně je to za mnou a jsem za to ráda. Těším se na 25. ledna, až v Hybernii se svými blízkými a fanoušky oslavím svá dvě výročí,“ řekla Super.cz Hanka Křížková.

Jedna z nejobsazovanějších zpěvaček v českých muzikálech a také herečka slavila loni 65. narozeniny a 40 let na scéně. Kvůli zmíněnému zákroku a rekonvalescenci musela vše přeložit.

„Musela jsem zrušit také práci, ať jde o muzikály, v kterých hraji, tak i své koncerty, vystoupení, talk show. Věřím ale, že si to letos vynahradím a už se moc na publikum těším. Radost mám z toho, že jsem koncem roku mohla pokřtít mé nové CD Nic nechci vrátit a příští týden křtím reedici mé knihy, „kuchařky“ U stolu s Hankou Křížkovou. Kmotry budou Halina Pawlowská (69), Iva Hüttnerová a Josef Maršálek,“ podotkla Křížková.

Vánoce oslavila s rodinou, Nový rok přivítala s přáteli a už se pomalu zapojuje do pracovního procesu. „Jsem ráda, že ten starý rok je za mnou. I když jedno pozitivum měl. Přestěhovala jsem se do nového vysněného bytu v Ďáblicích, který má krásnou terasu. Těším se na jaro, až nasadím kytičky a budeme si moct s kamarády pod pergolou dát kafíčko nebo skleničku,“ dodala Hanka.

Reklama

Další články

Načítám