Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci, kteří v úterý sledovali přenos udílení Zlatých glóbů, šli do kolen, když si režisér Rodu draka Miguel Sapochnik spolu s hvězdami trháku HBO Milly Alcock a Emmou D'Arcy přebírali cenu za nejlepší seriál roku. Představitelka mladé Rhaenyry Targaryen byla totiž možná v až příliš rozverné náladě.

Milly zmateně přeběhla od řečnícího Miguela k Emmě a chichotala se u toho jako pominutá. Kolegyni, jež ztvárnila starší Rhaenyru v pozdějších dílech, objímala a s rukou na ústech a prstem v puse se marně snažila ubránit chechotu. Z videa se stal okamžitě po akci virál.

„Milly Alcock byla úplně na plech,“ komentovali hereččin výstup fanoušci na Twitteru. „Ožralá na Zlatých glóbech, tak to umírám,“ přidávali se další. „Ta ji má jak z praku, dobře pro ni,“ zaznělo také. „Měla se předtím najíst. Užila jsem si každou minutu,“ přidala se další divačka s vysmátými smajlíky.

Mladičká herečka se ze situace nicméně rychle oklepala a dokázala si sama ze sebe udělat srandu. Druhý den ráno už své virální video sdílela v Instastories s popiskem „Ummmmm“. Víc ho nekomentovala.

Není divu, jestli Alcock úspěch divoce slavila. Hlavní role v prequelu Hry o trůny, který byl předurčen k tomu, aby z něj byl trhák, pro ni byla zlomová. Do té doby umývala nádobí v restauraci, aby se uživila.

„Myla jsem nádobí v restauraci a bydlela v podkroví u mámy. Tohle se nestává lidem, jako jsem já. Bylo to neskutečně rychlé,“ komentovala před nedávnem svůj vzestup mezi herecké hvězdy pro Just Jared.

Související témata:
Seriál Rod draka

Reklama

Další články

Načítám