Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jubilejní 80. ročník Zlatých glóbů je za námi. Radovat se z cenné sošky mohou například Jennifer Coolidge, Kevin Costner, Angela Bassett či Austin Butler, který naplnil očekávání a odnesl si cenu za filmové ztvárnění Elvise Presleyho. Ale koho by letos na červeném koberci ocenili módní experti?

Na růžovou vsadila tentokrát australská hvězda Margot Robbie (33) a udělala dobře. Pojetí jejích šatů od značky Chanel bylo svěží a roztomilé zároveň. Herečka nepůsobila příliš okázale, ale přesto byla dostatečně slavnostní a nepřehlédnutelná.

Kladné body nasbírala i její kolegyně Lily James v červené róbě od Donatelly Versace s výraznou volánovou sukní. Oslnily ale i Angela Bassett a Jessica Chastain, které se blýskly ve stříbrných róbách.

Krásná Ana de Armas (35) se střídmostí v podobě černobílých šatů značky Louis Vuitton určitě neudělala špatně a stejně smýšlela i éterická Anya Taylor-Joy, jež zvolila žluté šaty od Diora.

Elegantní nastávající maminkou byla Hilary Swank ve tmavě zelených šatech se stuhami spuštěnými od ramen až na zem a dokonalou eleganci v páru předvedli Rihanna (36) s partnerem ASAP Rockym. Zpěvačka byla okouzlující v šatech Schiaparelli Haute Couture a špercích od Cartiera.

Nepřehlédnutelnou róbu z mnoha zlatých obdélníčkových zrcátek předvedla zpěvačka Jennifer Hudson. Stejnou barvu pak zvolila i manželka režiséra Quentina Tarantina Daniella Pick.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám