Hlavní obsah
Článek

Britští herci Rhys Whittock a Sarah Mhlanga se dostali do nejrušnějšího období své kariéry dvojníků. Podle slov devětatřicetiletého Rhyse, jenž se již roky prezentuje jako dvojník prince Harryho (39), je teď o jejich ‚služby‘ obrovský zájem. Výdělky jsou prý několikanásobně vyšší.

Jako princův dvojník nyní sám vystupuje v nejrůznějších televizních pořadech, rozdává rozhovory, zvou si jej do nočních klubů a spoustu dalšího. Po Harryho kontroverzích spojených s jeho knihou Spare, dokumentem na Netflixu a několika poskytnutými rozhovory je tak na roztrhání.

Přestože si Rhys podle svých slov prince velice váží a jednoho dne by se s ním rád setkal i osobně, tvrdí, že nebylo potřeba dokumentovat a vysílat všechny jejich stížnosti, a v královské rodině prý spatřuje velkou změnu. Naléhá tak na prince, aby pro své vlastní dobro přestal veřejně mluvit o své rodině.

Whittock žijící v Londýně byl dokonce v roce 2017 oceněn aerolinkami EasyJet jako ‚Dvojník roku‘, a mohl tak rok bezplatně létat s touto společností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám